tokig.

Tjaa och vad resulterade det i. Det där om att komma och krypa ner intill o.s.v. Jo det sluta med en halvtimmes sex sen på med byxorna (som vanligt för övrigt) försöka småprata lite sen..."ehummm, vill du ha skjuts hem eller??"(notera klockan är åtta på morgonen)...Japp. Så var det med det jävla gullesnacket. Skjut mig ngn?!?!
  De där jävla fucking kakorna. De måste vara sjukt jävla goda, bra mkt bättre än mina helvetes muffins. eftersom de tåls att ätas gång på gång på gång. Och jag, tjaaa jag bakar o bakar utan hejd.

Ngt som slog mig när jag modstulet lunkade upp för trapporna i mitt trapphus är hur mkt tragik jag egentligen utsätter mig själv för...helt otroligt, minns min lista över män i mitt liv....Nåååå...Finn fem eller femtioelva fel?!?! De männen är inte ute efter att tycka om mig överhuvudtaget. De är ute efter ngt helt annat. Ngt djurikst och intinsktivt som de uppenbarligen anser att jag kan ge dem. JAG?!
Lustigt egentligen hur mkt man kan längta efter att bli omtyckt för ngt annat för en gångs skull.
 Lade mig is änegn coh tänkte på hur otroligt skönt det bara skulle varit att sitta i en soffa, ta ett gas rödvin och bara VARA tillsammans med ngn annan. Men det är blott en dröm. Men det är bara jag själv som väljer hur jag ska leva och sålänge jag själv inte väljer att fösöka vara vacker att försöka bli smal eller att förösak tycka om mig själv och den jag är. Tjaaa då får jag väl räkna med att bli utnyttjad till fullo.
 Det är juh trots allt så vårt samhälle är uppbyggt, "du måste först älska dig själv för att kunna bli älskad...MY ASS!!

Äsch...
hur är det min favoritherre sjunger...."du känner eftre om det här är att vara fri, om det här är nåt liv med nån mening i...."
Eller: "Så mkt piller så lite sömn, så lite ork så mkt dröm..."

peace and out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0