"I know this room I've walked this floor..."

Detta blir ett ambitiöst inlägg, så ni behöver inte läsa om ni inte vill....

Julafton. Klockan är 04:47 och minutvisaren går nästan baklänges.

Tre år sedan. På dagen.
 Jag åker hem till mr T. Iförd mina bruna pumps, ett par crockerjeans och en rödrutig skjorta, jag har firat jul med släkten.
Vi har dejtat nu i en månad, nästan varje dag. Vi sitter tätt i soffan, jag reser mig och ställer mig i balkongdörren och tänder en cigarett och vi tittar på varandra.

"vart är vi?" frågar jag.  han tittar på mig, först oförstående och sedan ser man hur han fattar min fråga.
 "jag vet inte, vad anser du?"
 "får jag kalla dig min pojkvän...?" tystnad....................lång tystnad........mitt hjärta slår hårt, det dunkar i öronen...........
"ja det får du..." Jag ler mot honom, släcker cigaretten och han reser sig och vi kramas, länge håller han om mig. Känns bra med kroppsvärmen och hans långa gestalt tryckt mot mig.

Fyra månader senare.
jag ligger i min säng gråtandes.
"vart är vi?"
"Vi finns inte mer..."
Han lämnar mig.

Tre år senare.

"vart är vi?"
"Vi är ingenstans...."
"men vi finns juh..."
"jo men det är inte äkta, det vet du. inte på riktigt..."

Fyra månader, att de kan stanna så hårt i mitt minne. kunde han inte bara lämnat mig, låtit mig gråta, aldrig skickat mailet "hur mår du" när jag bodde utomlands. Aldrig förlåtit mig. kunde han inte lämnat ödet, låtit mig slicka mina sår och läka. låtit mig lära mig något om misslyckande.
Men han finns fortfarande. Alltför nära inpå. I mitt liv alltför ofta.

Julafton 2005. julafton 2008.

Är ingen skillnad, jag stampar och vill bort.

vart är jag?
jag är ingenstans och överallt.


undrar om....

....fröken J fick till det igår kväll??

hon stod som upptagen på msn...upptagen med vad kan man juh då undra.

aja jag var iallafall inte upptagen med ngt skoj.

skit me.

på begäran.

Av en mkt trogen läsares begäran har jag nu bestämt att uppdatera bloggen, hör o häpna klockan 06:49 på morgonen. Japp jag är vaken, trots att jag inte jobbat natt och ja jag är sjukt trött. Men vi får la ta detta inlägg med en nypa salt...(precis som att inte hela min blogg bara innehåller ironi och tragedi) men men.

Tänkte börja med att nämna min ledsång för det gånga året och sedan sammanfatta detta.

Japp årets ledsång *trumvirvel*: Lars winnerbäck: Håll ut.
 för er som inte har hört låten kommer här en liten sammanfattning:

Tro, ork och lust är lätt att tappa
Lätt när stora drömmar trängs med saknaden
Och vinden blåser hårt emot din kappa
Men i sinom tid så vänder allt tillbaks igen

Håll ut! Håll ut!
Förr eller senare spricker en bubbla
Håll ut några dagar till

Guld är inte det enda här som glimmar
När jakten går på allt som liknar räddningen
Och lyckan varar bara några timmar
Det är inte den vi söker, inte den min vän

Håll ut, Håll ut...

Världen ligger helt i dina händer
och allting ser så gulligt ut från ovan
Himlen ser så praktfull ut från marken
Håll näsan över ytan tills det vänder

Håll ut, Håll ut...


eller ja sammanfattning, snarare en text. men jaaa här ser ni juh vad den handlar om.

Så ja denna låt har varit min ledsång. Och hur har det gått.

ÅT HELVETE.

Jag menar jag har minsann hållt ut, Hållt ut som faaan men inte fan hjälpte det (shit jag fick in tre svordomar på väldigt kort text och nu även ordet shit...när var det modernt liksom?! ngn gång på 90-talet?!)

  Jag har hållt ut med Mr T i tre fucking år, men vad har det gett mig? Nada, och i min msn rad står det nu " Vi är över, jag behöver inte dig" Mr T var så snäll o fråga om vem det var, det är hemligt sa jag...(läs underförstått, mr T)...Och ja vad händer då, joo jag har en lååång diskussion om denna man "jag inte behöver längre " med Mr T , han ger mig goda råd och stöttar.
Bara en fråga: Hur jävla trög får man bli som man?!?!?!?!?!?!  klart som fan han inte fatta att det var han jag prata om hela tiden. (grät lite och svepte ett glas rött)

Jag har hållt ut vad det gäller varenda man i mitt liv, vareviga dag,  och inte hjälpte det, jag somnar fortfarande ensam om natten med kattens ömkliga jamande från under sängen (ja hon är ganska tjock nu, så hon tar sig in under sängen men inte ut igen, vilket bidrar i en hel del skrikande)

och inte fan ligger världen i mina händer, jag menar jag har på sin höjd max råd att åka till kristianstad tur o retur, kanse också att jag kan köpa en korv på pressbyrån på stationen där.



Så jaa mina vänner, dags o byta ledmotiv?!

söndag kväll och endast tomten är vaken.

ska krypa ner och lägga mig nu men tänkte först köra en snabb uppdatering....oh my jag börjar bli som en riktig bloggare såndär som inte kan slita sig från sin blogg...woha.

Fick till att med mannen idag med...nice, riktigt nice...
Underbart att det inte är som Med Mr T att så fort man är klar så åker kläderna på. utan ist. ligga kvar o mysa, prata o klappa på lite.

Visst saknar jag sexet med Mr T men jag hoppas mannen kan få mig att glömma detta jag haft med mr T....visste tre år är svåra att skrapa under sängen o glöma men försöka duger.

Är faktikst helt uppriktigt lite orolig för mr T...Önskar att han insåg att det faktikst finns människor som bryr  sig om honom, som vill honom det bästa och som faktikst flertalet ggr varit upp över öronen förälskad i honom...fotnot: jag själv.
  Tänk om han kunde se. men samtidigt så bord ehan faktikst sett. Jag har gjort alt och ngn gång får man faktikst lov att ge upp. Ngn gång kommer man til en gräns.

Hoppas bara att mannen inte sviker mig i allt nu när jag väljer att ta klivet bort.




oj vad seriöst det blev. Hatar dessa inläggen.

Död åt kärleken. Den finns ändå inte.

fotnot:

i månadens nummer av cosmopolitan finns horoskopen.
Lyssna...Januari:
" Nogranna saturnus får dig att eftersträva den perfekta orgasmen. runt den 10:e kan du exprimentera dig fram för att få en starkare klimax...."

Ehum...känns det väsentligt för min framtid?!?! Är det det här jag är ämnad för?!?! finns det ngn mening i mitt liv om jag liksom inte hittar den ultimata orgasmen...Tjaa frågorna är många och orosmolnen hopar sig.

ibland...

...önskar jag att jag kunde läsa andra personers tankar...tänk vad underbart att veta vad folk egentligen tänker.
 Som nu. Nu är klockan 05:59...och "den nya förmågan" smsar mig för fullt. Visst det är snällt att han tänker på mig, men vad vill han komma!!?
Tänk vad skönt om jag bara visste nu liksom. visst han skrev o frågade om jag skulle komma efter jobbet. Jag svara: efter mitt jobb sover du nog...han svara: kanske det men jag kanske är vaken...jag skrev: jag kan juh skicka sms?! (notera frågetecken utropstecken)...han skrev: ja gör det!....
MEN vad ska jag tolka in i detta? Åh tänk om jag kunde läsa tankarna...
Åh hatar småtimmarna. funderingarna som rör livet. Det enda man längtar efter är en ett gosetäcke en varm säng. och ja varför inte en sådär härligt sömnvarm kropp....

mkt åh just nu.

fröken J fick nästan till det igår kväll. Med en maffig byggarbetare som hade armar som de där stora träden i USA hmmm...ngt med wood tror jag....Hon gav han t.o.m. adressen. Bra gjort.
 Men han vågade inte i slutändan. Han skulle sova. Så tråkiga karlar/män/killar/pojkar kan vara ibland.

SKa jag kanske sova borta inatt?! Eller idag?! Det har jag juh inte gjort sen Mr P......(som jag för övrigt addade på facebook idag..huh)

Spännande.

To  Be Continued.....until then......fjärilar.
 

oh my.

...snart är det liksom år 2009. alla pratar om nyår, alla pratar om vad de ska ha på sig, se bara var o varannan blogg och att inte glömma varende fuc*ing reklam på tvn. Japp och jag ska jobba natt. Kanske på sin höjd se en liten ensam stackars raket som letat sig alltför långt bort från de andra, genom fönstret...

Och jaa vad jhar jag lyckats uträtta med 2008?
 Läste en intressant krönika i Elle där allting i hennes liv handlade om matematik. Försökte mig på samma sak och resultatet...?!
 2008 har jag:
Läst 46 nya böcker varav jag tyckte 7 var bra. Läst om Låt den rätta komma in 3 ggr och blonde 2 ggr.
Jag har hunnit bli kär och inte kär i Mr T ca 4 ggr  (om man inte räknar den gången på fyllan när jag råkade sjunga "den jäveln borde skjutas" för hans bästa vän, och sedan bönande fick ligga på knä och be om förlåtelse och då insåg att jag var kär en gång till. Jag hra lyckats komma över Mr T 5 ggr.
Jag har dejtat 3 sjömän, varav 1 jag fortfarande pratar med.
Jag har gjort 62 nya tatueringar (ja jag räknar varje liten stjärna) under 1 och samma dag.
Jag har raggat på ca 11 nya karlar varav jag lyckats ens komma i närheten av 4.
Jag har blivit blåst av 4 nya karlar.
Jag har gråtit under täcket 3 ggr, (som jag kan minnas) över att aldrig finna den rätte.
 Och jag har ätit thailändsk mat 5 ggr, fast det borde vara fler. och åkt på semester 1 gång.
Samt jag har lyckats få dricka öl med sveriges bästa artist på en balkong 1 gång, och trots denna 1:an så är det den siffran som väger högst under året.

Så jaaa mina vänner vad har jag och se fram emot 2009?
 ÅNGEST?!
  

och ja.

det är sant.

Jag tänker sluta med militärer.

Och.

Jag tänker börja med livsnjutare, eller nåt....faaaast kan nog bli svårt med tanke på att de är få.

Känns lite spännande. men mitt horoskop sa: I maj lyser stjärnorna i ditt tecken extra stark, följ stjärnfallen till kärlekens bro och så finner du den du söker...tjolahopptjolahej....eller nåt.
Japp låter spännande.

Future here i come....
och sängen, bara 25 minuter nu.

livet är tungt...

såhär klockan 06:15 en lördagsmorgon, nedräkning till det maximala, bara 59 min kvar ...tick tack tick tack tick tack..."nästan värre än den biologiska klockan" som jag råkade nämna i fyllan o villan vid min stackars mors köksbord klockan fyra en fredagnatt när jag var tvungen att gråta ut för att jag var så gammal o ful.
 japp vad gör man åt det.

sen somnade jag med huvudet i smörgåsen så det tåls att fundera på.

inga speciellt givande funderingar kring natten, det har mera handlat om jag ska ta en chokladbit till eller inte. det är en evig kamp det där.
Japp så var det med moralen, den är inte svår att mista, och den glider mig ack så lätt ur händerna.

Men eftersom jag "fick till att igår" så unnar jag mig detta..

stackars mr P kommer tillbaka till misären där han aldrig ngnsin kommer komma upp i några högre poäng vad det gäller mellan lakanen. Oupps hörde ni, Mr P figurerar fortfarande ngnstans långt bak i lillhjärnan (kan också vara så att han befinner sig i den där märgen som sitter och är som gelé mellan typ rygg o nacke, jaaa iallafall, ni vet den där man inte bryr sig så mkt om och som bara finns där som en substans i vår kropp)...

Anyway. Mr T....tänkte lite på han innan. Men vet egentligen inte varför. eller jo nu ljög jag, satt nog o tänkte på om jag borde skriva ett mail där jag beskriver mina känslor ingående och att han faktikst nu får "take the whole cake liksom", och inte bara såäta...Det är juh aldrig nyttigt. men sen kom jag på att jag måste nog säkra mig lite mer med Mannen igår för att kunna lämna Mr T, backuper är juh alltid bra att ha oavsett om det gäller män eller datorer eller telefoner eller tjaaa varför inte vilken morot som smakar godast liksom...

Ne nu svävade jag ut, borde gå hem och ha galen sexdröm om ngn snygg kändis men har inte ens lust med det.
  Men en macka iallafall.

om jag dog så skulle jag bli en katt.

ny förmåga.

oh yeah. Now we talking.
Jagg fröken M det blev han med liten hund.

Pojke med stor hund har inte hört av sig så nu......söt pojke med hund....drar vi ett sträck över den historien...
Nu tar de stooora männen över!

Träffat lång blond militär med...inget att hurra för...full var han och allmänt otrevlig. jag borde sluta upp med militärer....

Men just nu har jag idé torka och är lite pömsen. Så so long så länge. Jag menar jag har en hel natt på mig.

nytt namn.

Nenene don't worry du trogna läsare jag ska inte byta namn på bloggen. det är bara f.d. fröken M som ska byta namn. Efter mycket tankeverksamhet så kom jag fram till att det måste juh vara realistiskt...alltså är det numera...*trumvirvel* Fröken Bitter. O yeah. hon har avancerat från en bokstav till ett helt namn. Det är stort. Och till den riktigta fröken M....det kommer för dig med! jag lovar! måste bara komma på nåt riiiktigt bra.

Jaha idag grät jag på jobbet känns juh kul. men men kan inte jag hjälpa att det är ett hårt liv.
 Jag tänker inte så mkt för det. Lika bra att fortsätta vara blond och leee.

Nu ska fröken svår o fröken bitter dricka rödvin minsann. det behövs. både hon o jag.

Fast mest jag. Lika bra att leva så länge man klarar det liksom.


Ahh gåshud.


nörd.

...det anser jag fröken M vara här. Nu har hon felsökt enligt alla rutiner enligt teknisk support i en halvtimme. hon är duktig. Men lite nördig.

Jaa iofs inget mot vad jag är här. Jag menar vem i helvete väntar en halvtimme efter att man slutat jobba?! Bara en fråga liksom..

Åt en godisbit innan men kom på mig själv och spottade ut den ! *stolt* däremot nu åt jag två som kompensation. Sockerberoende?! Jag?! Neee?!

Ska gå hem. 32 grader minus och ja det vandrar isbjörnar OCH pingviner på gatorna...den e inte dålig hörrni.

eller så var det typ +3 och dimma. Men där kan man med hitta konstiga filurer.

Som Fröken Svår o Fröken M på farligt uppdrag.

Måste döpa om fröken M då det finns två. Frågade vad hon ville heta men hon koncentrerade sig på de olika kretskorten i en toschiba och ngn kerstin som vägrade försvinna från skrivbordet.

hyllad vare my little pony.

lars w.

Satt o kolla på lars W dokumentären "solen i ögonen" inatt tillsammans med mr T. uhjuhj vilken mysstämning det blev. inte konstigt att det blev som det blev sen efteråt...Men jag klagar inte, Har nog aldrig varit så nöjd efter att han lämnade byggnaden...

Men vilken bra dokumentär, rekomenaderer den starkt till alla som gillar winnerbäck.

Men så åter till mr T. Han kysste juh mig igen. Åh vad jag tycker om att kyssas med han. Underbart är rätt ord. Det blir så jäkla intimt o grejer. På ett sätt hatar jag sån där intimitet. Det bådar aldrig gott och blir bara så fel i slutändan.

Önskar att han kunde fortsätta att vara iskall mot mig.

I Don't do kisses. only when I'm drunk!

Mr T mr T mr T Vad gör du med mig. Vadan denna känsla.
Sen lämnade han mig efter att ha berättat om tre jävligt äckliga videor på nätet och då kunde jag juh inte somna...

Är det inte romantiskt så säg?!

lite julbaksbilder.

   Detta åbäke orsakadae hålet på fingret. men tjusigt blev det, bra mkt bättre än på bilden, jag menar VILKET hus har INTE granar på taket!?!?

 Två stolta kreatörer.....

 Bara lite sdär random. Mitt liv i ett nötskal, En katt, en Väska, En keps o en gitarr!!*skrattar*
NJUTNING!

ond.

jag måste straffats för ngt jag gjort. Och det är hårt.

Ngn högre makt har valt att placera en underabart julröd tingest på min ena kind. Javisst julrött i all ära, men på kinden?! njaaa. nu blir det svindyr kur resten av veckan som får prioriteras...Det lila schampot får lämna plats åt viktigare prioriteringar denna veckan.

Åh. Vill med fira jul o nyår. Vill me klä mig i söt festklänning på nyår som kasar halvt ner över tuttarna när man druckit tillräckllgt med champagne. Och vill me ha julrutig söt skjorta och rosiga kinder på jul, som sedan byts i randiga kinder när man trotsar regnet och beger sig den korta turen från bilen till morföräldrarnas hus. *CHARM*

Men nej, ska jobba natt bägg dagarna i mysbyxor och rufsigt hår. sitta o glo in i en dator och prata med männsikor som är arga för att nätet ligger nere.

Men det är kärlek..



Och till fröken M i Umeå. Jag saknar dig en kväll som denna. Behöver dig, och det är inte många dagar kvar nu....och en hemlis *viska* man med liten hund (?!) var lite sugen på att hänga lite med mig ikväll...hehe..Tacka vet jag galna drömmar men IRL...wooosh....
 SNART!...

Nee...

...nu tar vi ett inlägg till.
Ber `å de hövligaste om ursäkt till mina TVÅ unika läsare ang. det förra inlägget. Borde inte generalisera så. (nu vet jag helt uppriktigt inte riktigt vad jag menar med det ordet, men men).

En fråga jag ofta ställt mig är varför man väljer att leva livet som man gör trots att man vantrivs i det. Varför man inte väljer en förändring liksom. gör ngt åt det.
Men det är dock inget jag tänker diskutera här för då blir det för djupt...det hittar ni istället på www.hatafrokensvar.se.... Bara till att gå in o läsa om det svart i huvudet och om min hatade livssituation.......






Intressant o se hur många av er som klickade?! mohahaha för det finns ingen blogg med det namnet, vad jag vet iallafall (annars har jag väl gjort ngn stackars sate glad för besöken av mina TVÅ läsare).

 Nej ngn sådan blogg skulle jag aldrig kunna skriva. Har på tok för mkt knasiga tankar för det och risken att sväva ut när jag skriver ngt som "känns som råttor som river i bröstet på mig" och det istället byts ut till...*tänk nu svart tråkig och ond blogg*:
 "tihi det är små söta goseråttor som hoppar jmnfota på min bröstkorg och typ tycker att jag smakar gott för de typ äter mig inifrån och är så mysiga o gosiga med sin mjuka päls o yttepyttiga små rosa näsor och de är jättesnälla och jag skulle vilja ha en katt där med som kunde leka med råttorna och...." jaaaa ni hör hur det låter.

Hade det blivit deppigt då?! ne skulle inte tro det.
Dessutom är det mkt roligare och få skriva om mr Ps misslyckade försök till sänggång och Mr Ts underbart goda doft och liten söt pojke med hund, och lång blond militär och alla de andra små liven och krabaterna som envisas med att förgylla min vardag...*läs med ironi. OBS*

Det är juh trots allt LIVET!

Mhmm.

Då var klockan 04:53.  det är vid denna kritiska tid mina tankar far iväg åt två olika håll och man helt plötsligt omvärderar livet... (eller två olika håll, tja skulle nog vilja ändra det till åtmindstonde sju).

Jag röker frenetsikt och funderar över livets vara och icke vara. jag leker bloggfanatiker och läser varenda blogg från bbb (vilken förövrigt mina kära arbetsgivare spärrat för mig) ner till de stackars satarna som har 0 läsare (observera: jag har TVÅ).
 Och blir alltid lika förvånad. allt handlar om samma saker, är det inte dagen outfit, är det matblogg, är det "idag har jag gjort" blogg, är det idolblogg, är det familjeblogg är det giftermålsblogg o.s.v.
 Jag blir helt enkelt trött.

jag menar hur kan jag, fröken svår i egen hög person enbart ha TVÅ unika läsare, jag som är så bra?! den frågan tåls att vridas o vändas på.

Va fan mina kära TVÅ läsare, gör ni ingen reklam för mig. Har ni ingen glädje av mig?! Jag vill också bli känd juh, jag vill också få en massa gratis saker hemskickade och hålla i en egen julkalender. tror ni allvarligt talat jag bloggar för att det är skoj?!?! Ne minsann hjälp mig lite på traven här. inte ens några självbehärskningspiller har kommit på posten. Det ÄR lågt.
  I NEEEED LÖÖÖÖV.

kärlek åt världen

PS: Jag vet vilka ni TVÅ är...........*skräckfilmsmusik* DS.

nej...

... han har ingen liten tax. här snackar vi rejäla hunden.Han gillade mig och Som förnöjt använde halva promenaden till att föröska jucka mot mitt lår. Japp så hög var den när den stod på bakbenen. Nog om det.
 Hade som sagt varit kul om männiksor var funtade på samma sätt.

 Tänk liksom att se en snygg man i baren, tänk lite a'la johnny Depp...Gå fram till honom säga " Hej jag gillar dig" Le fånigt hundleende , lukta honom i runpan och sen börja jucka frenetiskt mot hans ben..
 Iofs inte så långt från där jag är idag men men....

Kan passa på att berätta att jag idag äter mina sista godisbitar på iallafall två veckor.
 Jaha...två veckor tänker ni. Det är väl inget. Men för mig, fröken svår, som t.o.m. drömmer om hur hon äter socker (hänvisa till förgående inlägg om dröm om bråk under vatten ang chokladjulkalender) så är detta en magninfik bravur, om den lyckas.


imorgon så börjar två veckor hetsbantning. Med sallad, mängder med vatten och träningen och en del intag av tabletten X så ska det nog gå bra att få bort, tjaaa vad ska vi satsa på...6kg innan jul...tio dagar! No problemos!


Sen som sagt motion i alla dess former är juh alltid bra. diskuterade detta med Mr T tidigare och han förelog en väldigt angenämn typ av motivation som jag minsann tror jag ska prova på....mohahaha


Död åt tengil


glömt.

...att berätta att fröken svår minsann var ute på promenad med en pojke med hund inatt klockan halv tre.
Pojken var nykter.... fröken svår var det inte. otippat va!?

Pojke var iallafall söt, men idag har pojke inte hört av sig. vill inte ännu blanda in pojke i ett "mr fack" då han inte är värd att bli behandlad som en av mistrarna ännu, och om han inte hör av sig imorgon så vill jag heller inte ha ngt namn på honom. blir lättare så.

lång blond militär kommer komma till fox på torsdag men jag ska jobba. får se till att jag är snygg när jag jobbar då iallafall. Inga schabbiga kläder här inte. Och för GUDS skull fröken svår, ta INTE på dig den svarta skjortan som saknar en knapp vid tuttarna och har ett hål under armen. Den ÄR inte sexig!

Men i vilket fall som. Pojke med hund var söt. Och steg upp från sängen duschade och klädde sig när han fick nys om att jag var ute. Och fröken svår bjöd på öl.

Ser ni ironin?!?!

och som vanligt så.

...kommer bara inläggen när jag jobbar natt numera. Är en mkt dålig person.

I vilket fall som. på fronten som kallas liv, intet nytt.

Fick psykbryt exakt halv fyra idag på eftermiddagen, mitt i fikat med mor. hon hade köpt med sig goda bakelser och vi skulle dricka lite kaffe MEN naturligtvis klarade inte fröken svår detta utan började gråta hysteriskt och beklaga sig över sitt ensamma tragsika liv som inte avr värt att levas.
 Kändes lite bättre efter att ha gråtit ca 1,3 liter tårar och fått mor att tycka synd om den lilla ömkliga varelse som heter fröken svår.
 Slog in lite julklappar och insåg hur värdelöst allt var så grät lite till. Sen gick jag och försökte sova en stund vilket resulterade i en konstig dröm om att jag var i havet och dök samtidigt som jag hamnade mitt i ett slagsmål om en chokladjulkalender. Tur att man har lite VETT kvar i skallen iallafall. eller inte.

Känns dock ganska skönt att man ska jobba alla helgdagar nu framöver. Får inte ens fira nyår, men men har juh ändå ingen att fira och hade väl slutat som vanligt att jag sitter ensam(dock bland folk, men ensam förhållande mässigt) iförd en partyhatt "sketfull" på champagne redan vid kvart över ett, and that's the en of story.

hysteriskt kul.

Nu kan det bero på att min arbetsnatt slutar om 35 min och jag har jobbat och varit vaken väldigt länge känns det som...Men detta var i mina ögon hysteriskt kul...
Bloggen http://sweetholycrap.blogg.se/ , (som för övrigt var mkt läsvärd) Har ett inlägg som heter "vad kallar barnen dem"...Hittar man detta så finns där en litet ord som heter "småstadsfrillan". klickar man på denna får man upp en bild.



En bild från viking bar på Teneriffa,( JA vet detta med mina stora kunskaper om världen och dessutom med en bästa norsk vän som varit reseledare på resmålet i fråga) och på bilden så är det naturligtvis en man, som är born and raised, i vår kära hemstad...Har t.o.m. jobbat samman med honom i ett tidigare skede av livet.


Åhhh känns det inte underbart...Underbara Karlskrona länkad till småstadsfrillan.....Jag tycker faktikst inte det kan bli mkt bättre en tisdagsmorgon klockan 06:48...
Men så är juh det jag också.


Over and Out


sömnen.

Har totalt dominerat min dag, inte klokt egentligen hur mkt en männsiak kan sova men men. Träande lite med och det kändes juh lite "hurtigt" måste jag medge. Men hade hellre tränat på helt andra saker än att promenera upp o ner på en låtsas trappa...klarade ett, och med stooor benämning på ETT, lyft med 40kg bänkpress. Tacka vet jag fröken M som låg o pressa med 45 kg sisidår en sex ggr. Var tvungen att spänna min biceps lite extra bara för att impa, sen att den var ihålig, tjaa det löser sig nog. Sen vill jag juh faktikst inte träna för att bli stark jag vill juh bli smal, snärt o lycklig.

Japp en vecka sedan missödet med Mr T, och har inte ens hört av mig ännu, trots att det kliar ofantligt i fingrarna efter sms funktionen på mobilen.

Måste juh berätta om det andra lilla missödet. Nog ett av de pinsammaste jag varit med om på ganska länge, och tro mig, fröken svår tycker INTE mkr är pinsamt.

Minns väl att förra veckan i torsdags skulle jag träffat lång blond militär. Han var på julbord med alla andra militärer och messade att han inte skulle hinna. Nehe tyckte fröken svår, då kan ajg likaväl bli full. Och så gjorde jag, jag blev full o go samman med fröken S och ut på karaoke bar det av. Pratade med massa folk o hade faktiskt roligt, och tjaaa jag menar jag ligger juh inte på latsian vad det gäller att blinka med ögonen o.s.v. Men ack då råkade visst blinka åt fel man. För fem minuter senare kom ett sms från "lång blond militär": Hörde att du visst träffat på mina sambos ute ikväll, haha!!!".

Jag sjönk som en sten, jag har uppenabrligen blinkat lite för sött åt en en söt liten pojk som uppenabrligen bor i samma lägenhet som "lång blond militär" och mkt väl visste vem jag var redan innan. Japp sådär ja. Nu fick ni ta del av den fadäsen också...(tror det stavas så)

Behöver jag säga att "lång blond militär" inte ville berätta vad hans sambos sade om mig?! Ehum
 MEN "lång blond militär" vill fortfarande träffa mig...Man akn juh undra vad han har för dolda avsikter?!?! NGN?

pepparkakshus.

Jag och fröken M hade bakdag i lördags. Det var mkt nöje vill jag lova. Hade nedräkning till klockan 13:00 då vi enligt henne var lagliga att dricka vår första glöggkopp! Gott var det.

Den byggde vi ett pepparkakshus, lovar bild på detta då det enligt min mening var det tjuuusigaste pepparkakshus man kan göra. Precis efter instruktion.

Tyckte dock de var lite oklara med att sockret som man skulle smälta blev varmt. Detta borde påpekas ytterligar och kanske att de även skulle skcikat med en skyddsmundering med gasmask o hela kitet bara för att visa hur viktigt det är att vara försiktig ytterligare.

Nu har jag istället ett hål på långfingret där "översta böjen" ska sitta, vilket resulterat i mkt smärtsam dataanvänding och mkt grimaser när allt skulle diskas.
 Det pös o bubbla ganska ordentligt i huden vill jag lova, kan juh med kännas spännande, alltid ngt iallafall.

ett kungadöme...

skulle man ha. tänk en plats bara för fröken svår. Jag skulle styra mittt kungadöme precis som jag vill. Allt skulle vara rosa och fluffigt och mysigt. Inga jobbiga tidiga morgnar, aldrig ngn bakfylla, inga jobbiga personer i min närhet och inga högst pretatiösa män.
    Med andra ord. Jag skulle bo där ensam och leva på choklad och rödvin, i all oändlighet....
Låter inte så skoj nu när man tänker efter men det är nog så jag skulle ha det där. Jag skulle blogga varje dag till den lilla världen utanför, från min bubbla. Det skulle alltid vara varmt och jag skulle vara smal o snygg och alla skulle vara avundsjuka på mig....Men nee.

Istället är mitt kungadöme en 2:a som oavsett hur mkt man städar alltid har damm i hörnen och ett charmigt litet diskberg i köket. En liten tillflyktplats i form av en säng med ett täcke (där man gömmer sig för spökena om natten) och en gnällspik till katt som aldrig blir nöjd oavsett hur mkt jag matar henne och förösker gosa.
 det enda som har en likhet med mitt påhittade kungadöme är att det mesta går i rosa och avsaknaden av män!
men men det är juh alltid ngt!


Ska smatidigt berätta att jag faktikst inte (tro det eller ej) hört av mig till Mr T sen den jobbiga morgonen. Faktum är att jag inte hört av mig till ngn av det manliga könet sen jag lovad mig själv...Känns lite som en bravur, en tråkig bravur dock...då detta till trots är det enda jag skulle vilja.
 Men jag är stark självständig kvinna med ett stort blåmärke på underarmen som jag inte vet hur jag lyckats med. Liksom inte så att det blivit tillfogat av ngn annan.

Skulle iofs kunna vara spöket som slår mig om natten när jag inget vet.
En intressant tanke!

fokus framåt.

ojojoj nu lät jag som chefen här på jobbet men men.
Efter att ha satt i mig mängder med kaffe och därva en godisbit ska jag nu bättra mitt liv. Jag ska inte tänka på ngt som har med mr T att göra hedanefter, (tror kaffe gör en klok), jag ska istället se framåt, bli skinny och välja att tänka på stunden ist för på nästa gång jag kommer få möjlighet att ligga. Japp ska helt enkelt fokusera på annat än det som är intresasanbt i mitt liv...åh tragiskt att det egentligen är det enda som är intressant.

då kan ni juh tänka hur kun jag kommer ha de, studera en vit vägg, tämma B.i.b. som står på skåpet och kanske äta ett kex.

Tjaa man kan aldrig bli fööör ordentlig...

nu ska jag dricka en kopp kaffe  o jobba lite. How about that!?

tokig.

Tjaa och vad resulterade det i. Det där om att komma och krypa ner intill o.s.v. Jo det sluta med en halvtimmes sex sen på med byxorna (som vanligt för övrigt) försöka småprata lite sen..."ehummm, vill du ha skjuts hem eller??"(notera klockan är åtta på morgonen)...Japp. Så var det med det jävla gullesnacket. Skjut mig ngn?!?!
  De där jävla fucking kakorna. De måste vara sjukt jävla goda, bra mkt bättre än mina helvetes muffins. eftersom de tåls att ätas gång på gång på gång. Och jag, tjaaa jag bakar o bakar utan hejd.

Ngt som slog mig när jag modstulet lunkade upp för trapporna i mitt trapphus är hur mkt tragik jag egentligen utsätter mig själv för...helt otroligt, minns min lista över män i mitt liv....Nåååå...Finn fem eller femtioelva fel?!?! De männen är inte ute efter att tycka om mig överhuvudtaget. De är ute efter ngt helt annat. Ngt djurikst och intinsktivt som de uppenbarligen anser att jag kan ge dem. JAG?!
Lustigt egentligen hur mkt man kan längta efter att bli omtyckt för ngt annat för en gångs skull.
 Lade mig is änegn coh tänkte på hur otroligt skönt det bara skulle varit att sitta i en soffa, ta ett gas rödvin och bara VARA tillsammans med ngn annan. Men det är blott en dröm. Men det är bara jag själv som väljer hur jag ska leva och sålänge jag själv inte väljer att fösöka vara vacker att försöka bli smal eller att förösak tycka om mig själv och den jag är. Tjaaa då får jag väl räkna med att bli utnyttjad till fullo.
 Det är juh trots allt så vårt samhälle är uppbyggt, "du måste först älska dig själv för att kunna bli älskad...MY ASS!!

Äsch...
hur är det min favoritherre sjunger...."du känner eftre om det här är att vara fri, om det här är nåt liv med nån mening i...."
Eller: "Så mkt piller så lite sömn, så lite ork så mkt dröm..."

peace and out


jovars...

Natten är igång. Och det kommer nog bli enbart en enda lååång väntan på att få åka hem till mrT och krypa ner intill honom...åhh en varm kropp...Vi får väl se hur länge lyckan varar, hur länge det dröjer innan han förstår att det är JAG, fröken svår i egen personlighet, som ligger där intill och snusar förnöjt...gärna med armen runt honom eller ngt annat patetiskt...då lär det bli åka av...genom dörren...

Värmde på köttfärsås o spaghetti innan, eller rättare sagt tinade köttfärssås och kokte spaghetti. nu föll det sig så passande att min micro har valt att random byta värme, så sätter man den på defrost så kan den spela en ett spratt och köra full effelt, sätter man den på full effekt så kan det ta ca två dagar att tina en brödskiva.
 Så idag valde den att köra det första alternativt. Upp med köttfärsås och in i micron på defrost. satte mig och läste lite och det plingar i micron. så gott.
 Tar ut den och ser till min förtvivlan att påsen smällt ihop med köttfärsåsen på ena sidan.

Japp, jag skrapade av det värsta, åt och var glad.

Där sjönk nog min vuxenpoängpelar nämnvärt. men vad gör det.
 jag fick juh mat och lite magvärk på köpet!

sms från mr P.

Tror mr P att jag är dum på riktigt?? måhända att jag är charmig förvirrande och förtjusande blond men jag menar. ptsi. Han trodd epå allvar att jag var intresserad av att fara upp till uppsala över en dag bara för att ligga lite. Tro mig, hade det varit mr T sosm bett om det ...EHH JA! men mr P...ehum nee skulle inte tro det.
  Vissa människor är dumma på riktigt tror jag. Och jag är INTE en av dom...=) *NÖJD*

Det var det jag sa, nu när männen dalade för mig så försvann också mitt intressanta liv. Helt plötsligt lyste bloggen tom på inlägg mitt liv var utan mening, det enda som betydde ngt var katten och mina cigg.
 Ska klippa mig imorgon, det är juh kul. Bad Mr T om smakråd, han tyckte jga skulle behålla längden, tjaa kanske det. Kan ngn som känner mig se fröken svår med långt hår!!?? haha skrattretande men man kan juh alltid ge det ett försök. mitt blonda jag ger jag ALDRIG upp igen utan kamp!
 
Förresten ska på blindate igen på torsdag hihi. oupps visst ngt jag missat.
 En lång ståtlig blond militär....spännande....Jag ska vara duktig och ordentlig, inte ordbajsa hejvilt och inte fnittra okontrollerat och tvinna mitt hår runt mitt pekfinger och se flirtig ut...

Japp och imorgon bitti efter jobb ska jag hem till mr T....och NEJ inte mitt förslag att jag skulle komma och krypa ner intill när han sover. Det var helt och hållet förlsag från mannen som både vill äta kakan och ha den kvar...
 Och jag ger honom kaka på kaka på kaka och han äter och äter och äter men det finns liksom ingen hejd på kakorna...
 Borde juh egentligen inte.

Men vet ni vad, då hade jag haft en sån oantlig mängd kakor här hemma så att jag inte vetata vart jag ska göra av de och det mina vänner DET bådar aldrig gott, med tanke på det kamonstret jag är!
Så kom nu inte o säg att jag inte borde ge honom kakan och låta honom behålla den för då minsnn hade jag vägt 150kg innan jul!

Puss

fuck vad jag blivit dålig!

på det här med uppdateringar. det är se ni för att jag har så mkt skit i huvudet nu. och jaa det är riktigt mkt konstiga tankar där nu.

Ta t.ex. min dröm innnan jag gick tiull jobbet idag.
 Fröken svår befinner sig i en kyrka på ngn konstiog julkonsert, bakom mig sitter hela gänget i gruppen fall out boy. Yep där mitt på en julkonsert i en svensk kyrka. Jag börjar småprata lite med dem och yep, de talar svenska...Charmar väl sångaren där på ngt konstigt sätt (han e inte ens snygg?!) men i  vilket fall som helst, jag har halva inne och då kommer en jätte gammal klasskompis fram till mig och tycker synd om mig för att jag kssat på mig på jobbet idag?! Förstår inget alls och börjar fråga närt var och hur jag kissat på mig, ne minsann då avbryter sångaren mig igen och säger att nu vill han ligga med mig. Jag är förvirrad?! först har jag kssat på mig sedan vill en känd man ligga med mig..hmm Tyvärr hann inte drömmen berätta om jag fick ligga eller inte. Tråkigt nog, känns juh som om det var det hela skiten gick ut på....

Var iallafall tvungen att kolla nog så jag inte kssat på mig när jag vaknade och det hade jag inte...annars hade det juh kunnat bli en lite skoj anekdot liksom.
"sångaren i fall out boy ville ligga med mig och jag kissa på mig" HEHE I ROCK!

Jaja. Visst har mitt liv varit kul sen sist...

RSS 2.0