hmm.

eftersom jag knappt har några läsare så valde jag att inte skriva förlåt i ämnesraden (jag menar förlåt för dålig uppdatering) så jag skriver det här istället.

Tjaa inte så mkt förändringar har väl skett sen sist då.
 Varit på lite resande fot vilket var mkt uppskattat och tjaa det har väl nlivit ganska mycket kallar. Hatar vintern och dess isande kyla, människor som rusar omkring i stress utklädda till mumier (alltså fullständigt inlindade i kläder och halsdukar o.s.v.) och inga vackra män som visar sig på gatorn, än mindre på krogen.
NE minsann för de är hemma och myyyyser (läs med ironi) med sina familjer och respektive och allt vad i helvete det heter...jag ÄR inte bitter. nedå inte alls.

och inget nytt på fornten vad det gäller män på ett rent fysikt plan heller. Jag menar ställde ändå frågan till mr T om lite sex hade suttit fint, men nedå han tacak nej p.g.a. förkylning.
 Aja hade väl inte varit så skoj med spott från en hostattack  i ansiktet eller snor över hela sängen. Så jag får väl lätt lugna mig.
Men jag ska vara ärlig att jag ägnat både en och två tabkar på att skicka ett sms till mr P med texten: sex?...

Ne minsann man måste kyssa (m.m. hehe) många grodor innan man hittar en prins, vissa värre än andra, och en del skulle man faktikst vilja kalla paddor...

då var det klart.

Jag måste släppa mr T. Efter en lång diskussion som varade till 02:00 igår natt hemma vi mitt köksbord och otaliga mängder cigaretter kom jag fram till att jag måste "let him go".

Där sitter han framför mig och deklarera hur mkt han hatar allt och alla, hur mkt han vill vara ensam, att han aldrig blivit älskad o.s.v. och där sitter jag och nickar medkännande trots att jag egentligen vill skrika, jamen snälla se på mig. fattar du inte o.s.v.

Gick och lade mig ömsom ledsen ömsom förvirrad o.s.v.
 Det rä dags att släppa nu. Spelar ingen roll hur bra han är, hur gärna jag vill tro att ngt kommer ske, hur gärna jag vill att han ska se att vi är gjorda för varandra....it aint gonna happen.

Jag är förtvivlad. Vet inte hur jag ska lösa det. hur jag ska låta bli att höra av mig.

Frågade faktikst rakt ut om han verkligen tyckte så illa om alla inkl. mig. Nej svarade han då. "men det är juh alltid du som hör av dig om du tänker efter"...
DET fick mig att tänka.
Jag msåte låta bli att skriva. och det är nhu.

Seriöst inlägg detta. lovar qtt hitta på ngt roligare sen!!=)

"sex som jag vill ha det"

Okej läser om boken av Abby Lee "sex som jag vill ha det:

Lyssna på följande:
"Mr T är ett perfekt exempel på den här typen av man, han är medveten om sina känslor, tydlig med vad han vill och öppen fr alla möjligheter, Han förväntingar verkar inte kretsa kring hans behov att förtränga sin känslor. Han verkar heller inte förtränga sin sexuella lust, istället är han kapabel att ha uppfinningsrik och avslappnad sex om det är det han känner för att ha, eller något djpare om det är det han föredrar..."
Även i boken heter Mr T Mr T...det är sant. hur mer träffande kan det bli?!

Tja kvällen igår var inte alltför händelserik, min kära kollega fick äran att få min hand inkörd i sitt skrev, knappgylfar i all ära men inte när man ska sticka ner handen efter ett glas och ist hittar ngt helt annat, då hade man föredragit dragkedja.........
 Detta möttes av ett asgarv från mig ett tjut av skratt från damerna på andra sidan baren med perfekt insyn rakt i skevhöjd och samt allmänna mumlande från herrarna kring 50-60 år som undrade hur man enklast fick jobb intill mig.....


Jag lade ut mitt telefonnummer till allmän beskådan men ingen som nappade...förstår inte det, måhända att de inte gillade min hårdhänta behandling av de manliga genitialerna...men vad vet ja!

kaos i världen.

Okej snacket med mr T igår fick mig att drömma konstiga drömmar inatt, hehe sluta med att jag vakna o var tvungen att skicka ett sms till Mr T och kolla om han var vaken. Någor jag våndas djupt över nu.
  Han svara inte på msn. Typiskt. nu har jag nog jort bort mig.
Ska skaffa mig en trenchcoat sen åka ut till honom i high heels och min trenchcoat, lite som en liten blottare och sedan be på mina bara knän att han förlåter mig. Funkar?! hehe naa inte så roligt ska vi ha de. Ska minsann behålla mina rejäla tantbomullstrosor på hedanefter, inga förändringar här inte...

Åt två äckliga varma mackor till frukost, med champinjoner tomat o ost, nu har jag ont i magen, inte ens mjölk till kaffet hade jag hemma.
 Orka vara vuxen och handla liksom, man tager vad man haver!

Ska duscha nu och tänka ut ytterligare olika skeden för mr T att förlåta mig på....sen jobb hela natten. Blir en bra natt tror jag! kan juh hoppas att där finns ngn potetial att titta på, inte för att chansen är så stor men man kan juh alltid dagdrömma...*titta upp mot himlen och drömma sig bort*

Puss

vart är världen påväg?!?!

tjaa som sagt det där med 2 meters radie.
 Tror ni detta är ngt frustrerande då!!

hört på msn en tidig fredgakväll:

fröken svår:och btw, måste erkänna att jag kände mig väldigt duktig igår!!*stolt*  fotnot:

MR T: ja, det trodde jag inte  och hoppades inte hehe

Fröken svår : haha åhhh varför sa du inte det!!!!!!!!!

Mr T: för att jag sa ju att jag inte skulle röra dig 

Fröken svår men du kunde ha sagt det så hade juh jag kunnat rörs dig

Mr T: jamen jag sa ju det innan när vi pratade....det gör inget om du hoppar på mig

Fröken svår: *ler* tänkte faktikst gå fram och slita av dig jackan när du stod vi dörren och ungefär överfalla dig...tihi det
hade sett ut

Fröken svår: elle ja...det hade jkuh blivit att jag slitit av dig mer än jackan iofs.

Mr T: ja det hade inte gjort något som sagt

Fröken svår: erkänna att du inte blivit förvånad?! hehe

Mr T:: nej, inte jätteförvånad....mer nöjd

Fröken svår: jaa det kan jag garantera att du blivit. var måttligt frustrerad när jag skulle krypa ner i sängen...*skrattar*

 Fröken svår: så du led av sömnlöshet då din stackar

Mr T:: mmm, somnade väl vid 7 tiden

Fröken svår: nej fy tusan, lovar att släppa på "utmaningsinstinkten" nästa gång...

Mr T:: ja det får du fan göra

Fröken svår: haha. Får sluta vara så satans envis, ska helt enkelt bli mera lättfotad...

Mr T: ja, det funkar för mig

Fröken svår: haha lättfotad och rött underklädes set med tomteluva.huhh vart är världen påväg...

Mr T::låter som en utmärkt ide....



Japp det är bara till att undra, vart är världen påväg?!

tjaa man vill juh inte vara tråkig liksom.*lägga minnesanteckning om rött raffset och stayups* Eller så behåller jag bomullstrosorna och tubsockarna bara för att slippa ruska om världen liksom?!

förlåt.

För min alltför dåliga uppdatering. Jag har nog skömts lite inför vaniljsås incidenten....men men sånt händer även den bäste.
  Igår åt jag istället bakad potatis igen, työävrr brände jag gommen så slutade med att jag o fröken m gick o köpte glass för att lindra smärtorna (hehe bortförklaring my ass:p)
 Sen avslutade jag kvällen på ett underbart sätt med mr T. Film och varsitt hörn på soffan.  En 2 meters radie har jag insett kan vara lagom för att undvika att jag hoppar på honom och hänger mig fast och juckar mot hans ben i ren förtvivlan och hopplöshet. Det löste lillkisen därhemma så bra ändå.

Men hade iofs kunnat vara lite kul. Haha kan se mig själv hängandes där medans han skriker åt mig att han faktikst inte vill ha sex och att jag måste acceptera detta:p..

Hehe men precis som om han inte skulle vilja ha sex med mig, fröken svår, THE one and only!

DÄR mina vänner har vi en karl som minsann uppskattar 23 istället för 30!!*STOLT*


rökning dödar.

Så jag provade att röka nästan ett helt paket på så kort tid som möjligt.
 Jag dog inte. Svimmade inte ens. Men mådde mkt konstigt. Sen när jag reste mig så snurrade det så jag fick sätta mig lite. Som tur väl var det bara blodtrycksfall, så jag åt lite socker och mådde ganska bra.

Nu ska jag prova igen.

Lovar att uppdatera om ngt händer mig!

officiellt dumförklarad.

Okje jag är vuxen, så vuxen som det bara går att bli...Jag lagar mat själv. Japp. Helt allena.
 
Igår gjorde jag pastasås och makaroner.
Pastasåsen blev lite kladdig och konstig konsistens på, men tjaa med vitpeppar och ketchup funkar det mesta. Tyckte ändå smaken var mystikst, men jag åt o var glad och blev mätt liksom.

Idag när jag steg upp och öppnade kylskåpet stod där en öppnad vaniljsås kunde inte dra mig till minnes att jag ätit äppelkaka i morse när jag kom hem?!?. Typiskt  nog såg jag också att matlagningsgrädden var oöppnad.

Japp så nu är det officiellt. Jag har ätit pasta med pastasås gjord på skinka, paprika, purjolök och vaniljsås.

Och bara så ni vet så åt jag nyss upp resterna...DET KALLAR JAG REN LATHET.
 (och lagom äckelfaktor)

Ciao

skööönt.

Mår Bättre idag om man bortser från magvärken efter en in och utvändning av alla organ som finns.

Men i morse var det inte lätt att stiga upp till den där jääävla tvättstugan.

Går runt i mjukisbyxor och emd ett hem som ser ut som kriget i mellanöstern men det är väl bara att ta tag i, sånt man ska göra när man är vuxen och har EN ledig dag, inte sant?! aldrig ngn vila aldrig ngn ro. men men.

Den stora dreaden mitt på huvudet är tillbaka, ser ut som ngn karaktär i teletubbies, lite charmigt, inte sant?! så en dusch hade nog suttit på sin plats också.
 Ska bara dricka ngn kopp kaffe till och sedan är dagen igång.
kollar tv-shop, hmm en såndär mopp som tar bort ALLT skulle man juh ha kanske. Kunde kört den ett varv i mitt huvud med oc ångat bort allt som heter ångest?!?! vad tros om det?
 Lobotomi eller ångmopp, bara till at välja!

jävla skit.

Underbart är det inte underabrt, att vakna med en huvudvärk som mera liknar den typen av huvudvärk som stalin gav till folket, trycker i mig ett gäng alvedon och åker för att få min fotvård. På bussen hem börjar det röra sig i min mage och jag hinner knappt innanför dörren innan jag får hulka över toaletten. Både en och två ggr. Det bara vänder sig om o om igen, sen går jag o lägger mig i sängen och sover i princip non stop till klockan åtta då jag vaknar så törstig att jag tror att all världens slippapper ligger på min tunga.
 Så min föda idag har bestått av enbart blåbärssoppa. och detta i mängder.
Känns iallafall som om det börjar ordna till sig nu så jag ska nog gå o lägga mig igen.
HATAR att sjukskriva mig för något så litet som att kräkas, men ajg ahde nog inte orkat.

Jaja iallafall. Träffade mr T igår. Det var lika underbart som förra gången (vilket inkluderar kyssen). Men se lämnade han mig i ensamhet igen. Som det alltid slutar. Önskar att han kunde ta sin hand i min och säga att nu går vi och lägger oss, tillsammans.
 Men tur var kanske det i slutändan, jag menar hur charmig att det varit att vakna upp bredvid mig emd den ångest som det innebär.

Ska skriva mig en lista över prioriteringar som gäller just nu. Sedan beta av denna, punkt för punkt.
Det kommer ta ett tag men ett LÖFTE är att ni ska få ta del av detta.
Den eviga strävan efter perfektion.

Nee om ni ursäktar ska jag kränga ännu ett glas blåbärssoppa och prova lyckan att kankse inta ett knäckebröd.

Himlans trevlig inlägg men vad gör man inte.

sen bör resten av gänget med få en plats.



Jaaa här är då några av de mina.

Det syns vem som är den vettiga i sällskapet eller??

Måste säga att man verkligen känner kärleken.....

"it's love, that's what all the people say"...(det var en reklamlåt på tv precis)..

Nu ska fröken svår till jobbet...kvällen kommer bli heeet!

Sanningen.

dags att berätta sanningen bakom fröken svår.

ÄR det verkligen så konstigt att fröken svår inte får ligga...?!
Alltså jag menar vem motstår detta?!?!?!

mitt namn.

Vaknade sex i morse med ett rycka av att någon skrek mitt namn. Blev skräckslagen och lyssnade febrilt, men det var nog bara i min dröm det skrek. huhh ruggigt i allafall.

Tjaa sen somna jag om och sov till klockan blev halv ett. nice duuuude! Var inte ute igår sen, gick upp och kollade läget på puben men noll med folk på staun. så jag gick hem och sov. snudd på nykter. tjaa det blev juh väldigt lyckat fylle för min del eller inte.

Inte ens ligga fick man.

MEN. Jag har tänk på det där. jag ska sluta ligga. egentligen, vad är meningen. jag ska ändå inte göra barn juhe!? haha då är det juuh bara en drift och drifter kan man klara sig utan! Sen vill jag juh egentligen bara ligga med mr T och där får jag änå inget annat så varför.
Ne minsann, nu ska det bli guldstjärnor i protokollet.
 Första delmålet fram till jul?!!? hehe, lär sluta med att jag kompenserar liggandet med mat, och därav "gainar" sisådär 20 kg till jul.
  De kommer nog kunna använda mig som julgris detta året!

glömt o begravet!

"Det här är vad alla har sagt om dig, håll dig dig borta från honom han kommer att såra dig"...Japp Mr T där har vi din lilla textrad. *tack SÄKERT*
 Nee jag försökte faktikst ta upp situationen med honom igår, men när jag sa att jag ville ta det öga mot öga blev han sur och typ sa "jag trodde att vi visste vart vi hade varandra vid det här laget"...
Jag blockade honom på msn. MOGET VA?!..;)

Sen satt jag och kedjerökte under fläkten och grät lite tyst för mig själv...TRAGIK! hehe men vad vore livet utan drama!?

Ikväll ska jag bli full. Ensam. Sånt tycker jag kan vara skoj, man kommer alltid till insikt fast det tråkiga är att insikterna är borta dagen efter. Försökte typ skriva upp dem en gång men dagen efter trodde jag jag försökt måla av en picassotavla, så jag gav upp att föröka komma till insikt på riktigt.

Kanske Mr F2 kommer till K-na ikväll. Då får jag juh iallafdall ligga, är juh alltid ngt. eller orkar egentligen inte det hellet, jag vill helt enkelt bara vara full och trivas med allt.

"En hund jag kände dog för en vecka sen, och några dagar senare dog hans hundkamrat, dom kände varann de fanns ingen poäng att leva utan en bästa vän...."

Jag är klok!....innerst inne.


eller inte.

har en jobbig dag, en riktigt jobbig dag. men men. det ska vi la inte tjata om här i bloggen, jag menar mitt vardagliga liv är juh inget man vill prata om liksom..(kanske för att det inte är speciellt skoj liv men men)

I vilket fall som så drog sig mr P ur. tur var kanske det. vetetusan om jag klarat av att vara så elak som jag tänkt mig, trots att jag borde....

Tänkt mkt på mr T här ida. vad jag borde säga till honom. frågan är väl om jag klarar av att mista honom fullt ut även som min vän...vet inte om jag är beredd på det. men som mr F2 sa. han är juh ett typiskt exempel på att han både vill ha kakan och äta den. ska han både få behålla mig samtidigt som han äter mitt inre?!

 Samtidigt vet jag att det skulle ta otrooligt mkt energi från mig att bryta. jag skulle varit deppig i dagar och åter dagar...är det ngt jag är villig att ta?

puh jobbigt inlägg idag, har inte provat ngt skoj heller. vill supa mig full men chansen är måttligt stor eftersom jag börjar 06:30 imorgon,...fan inte ens det klarar jag av.

SKITDAG!

killen är inte klok...

Jaha ja, då var det dags igen, denna otroliga idiot till mr P.
 Ganksa kul dock. jag har nog varit lite taskigt.
SMS konversation:

Mr P:
Är du ute och gör karlskrona osäkert ikväll eller? (notera eller sådär nonchalant på slutet)
Fröken svår: eh nee, gör "företagsnamn på jobb" osäkert ist. hur så?
Mr P: Ne tänkte ramla in en runda på kåren och därefter kanske ramla in hos dig?!
Fröken svår: *får ngt ondskefullt i blicken* tjaa om du vill och har lust får du väl göra det. när ska du dit?
Mr P: KLART jag kommer förbi...see you...

Hehe ni förstår vad jag tänker göra va..?! I loooove the word "portkod"....

Ska bli kul och höra honom yla...(hoppas nu han gör det så min plaaaan går i lås)....*röd ondska ur ögonen*

eller släpper jag helt enkelt efter för mina lustar...neeee har inga såna längre. totalt asexuell!

äckliga människor!

Puh, var på en buss idag. en buss med sisådär 18 miljoner människor som var överallt de stod upp de trängdes de satt

på varandras huvuden och slet i varandras hår. förutom på ett ställe. platsen bakom mig. Där sitter en liten tant så söt

så. bara det att TANTJÄVELN sitter på yttersta sätet och tvärvägrar flytta på sig hur många andra tanter o farbröder som

än fråga.

Funderade på att ge helvetespensionären ett knytnävsslag i mellangärdet men fick fokusera på min andning för att inte få panikångest bland alla äckliga odörer!!!
   HATA SÅNA TANTER! RÄKNA INTE MED ATT JAG LÄMNAR MITT ÄSTE NÄSTA GÅNG DU STÅR UPP! PTVI!

Fick fina meddelanden av mr F2 på msn. typsikt att det är så komplicerat. Tänk om.....

Såg mr P idag för jaaaaa, jag åkte förbi k-marken och jaaaaa jag råkade titta upp i fönstret och där var han.
 men inte ngn fjäril i magen, inte ens en äcklig MAL
!

WII.

stackars.

mig.

Neeee förlåt, självömkan är det värsta som finns.
 Sorry om jag varit sådär medelmåtta på att uppdatera, men har liksom inte haft lust nu när alt är som det är. Höst/vinter tjaa kalla det vad man vill. ..men skoj är det inte...jag menar vem njuter av att sitta på en kall jävla bänk på morgonen, vänta på en försenad buss, inte veta om man röker eller om det är andedräkten samt vara tvungen att gå på en buss fylld till bredden med militärer och inte veta om mr P är en utav dem?!!!
I was fucking nervous i morse...men jag gick med nedbörjt ansikte och stirrade i marken, lite som ringaren i notre dame....
 
Går runt o ler o är glad, men på kvällaran knyter det sig......men men.

Hade ett långt samtal över msn och webcam med mr F2...bjöd över honom på middag om några helger. skulle varit skoj som fan att bara få sitta o prata med en av dem få pojkar jag känner som inte prioriterar ytlighet....jaja inte så att han inte vill ligga med mig för det vill han juh såklart (eller?!), men mest för att han den 12 november fyller den magiska siffran 30....tänkte jag kunde fira han lite sådär mitt i allt hans tjat om manboobs o.s.v.

Nu är det väl bara upp till hans lojalitet....jaaa det är svårt att förklara men det har med lycka och inte lycka att göra o.s.v. men han är vettig.

Fuck vad djup jag är idag....WoW!!!!!

Funderar på ny tatuering...ben kankse?! börjar juh bli lite upptaget...

ókej klockan är 21:20, jag har allvarliga funderaingar på sängen...
*fundera*
*fundera*
*fundera*
klar!

GODNATT

buss...

okej mr t hade inte tid med mig idag heller. med andra ord så hade han glömt att han ens pratat med mig inatt.. sitter på bussen ner till far nu...och tänka att jag bloggar på mobilen samtidigt som jag lyssnar på hate me med blue october...hmmm kännss som en lagom vettig söndag...ska nog baka helvetesmuffins sen...känns som det är tid för detj idag...

FAAAN!!!

Kan det bli värre.
Här tar man en extra natt för man har juh ändå inte ngt vettigt för sig.
Nattjäveln löper på bra. Fram till klockan 03:23...
Då ringer telefonen.
fuck fuck fuck.

Mr T...MR FUCKING T ringer och ber om o få sova hos mig....HAN ber om DETTA!!!!!!!!!!!?????????

Men needå fröken svår ska jobba till 07:15..det är klart....jooo för hon har alltid sån tur och är juh alltid så¨bra....alltid så lyckad!

Ne som sagt!
Jag  fick snällt säga "ehum nee jag jobbar, men du kan juh lämna din dörr öppen?!*hopp i ögonen* " men det glömmer han nog ändå så jag åker hem.

Menlös, hopplös, orkeslös och viljeslös.

Men som vanligt får jag skippa det troslösa....alltid lika skoj.

uussssccchh

Har ätit ofantliga mängder godis, och då pratar vi liksom inte ofantliga mängder utan OFANTLIGA mängder.
Mår mkt illa. vill kräkas. Men nee har 7 h kvar på detta arbetspasset. Tjo. Sååå fröken svår svälj spyan och wihoa.

Sov innan,. Åt pizza med fröken M och satte i mig hela,sen åt jag igen hemma hos mamma. massa. Ojojoj. Jag kan  säga att trycker man på min mage med ett finger nu så pyser det oroväckande från diverse kroppsdelar och även porer. Haha man hade kunnat tillverka en docka av mig, en lönnfet neurotisk docka som skriker svordomar och använde diverse fula ord o uttryck om man drar upp den i ett snöre, sen pyser den om man trycker den på magen.

Vad tror ni?
Julens storsäljare???

jobbet...

Lunchen är ganska sent levererad idag, jag och kollegan står ute och tar ett "före-maten-bloss"...

Fröken svår: usch vad hungrig ja e...lagade bakad potatis igår!
Fröken M: Åh gud va gott...
Fröken svår: Ah det börjar vattnas i munnen på mig som fan nu! hungrig!!
Fröken M:Jag är så hungrig så till och med hundbajs skulle få det o vattnas i munnen
!...

Tjaaa känns juh som att nivån är hög en lördag på vårt arbete........(och lönen dessutom så dålig att vi tvingas tänka på hundbajs)

RSS 2.0