okej, konstiga tjejer som säger konstiga saker?!

Hmmm "någon" bad mig skriva om detta fenomen att man tror att tjejer säger konstiga saker.

Nej detta är fel. Det vi tjejer, flickor kvinnor säger är helt rätt. Sen att vissa inte förstår det, tjaaa det är juh upp till dem!=)
 Ta t.ex. fröken svår. Hon skriver här klart och tydligt att hon inte vill veta av mr P, och det är juh faktikst så, bara det att man får juh läsa detta som en sanning med modifikation, och det är ngt man får förstå själv.
 Alltså när fröken svår skriver att hon aldrig vill veta av mr P igen så har detta innebörden : Om mr P skriver till henne kommer hennes hjärta hoppa ut ur munnen springa ett ärevarv runt hennes arbetsplats innan det hoppar tillbaka och fortsätter slå så att fröken svår kan leva igen, sen kommer hon inse att hon inte borde svara och låta bli. och detta eftersom hon inte vill veta av mr P igen. Meeeeen nu kommer juh sanningen också fram att hon helst av allt skulle ligga på hans arm just nu och snusa lite på hans goda doft och le!

 Men detta är något som man själv får läsa in i kommentaren: vill aldrig ha ngt med honom att göra igen! EVER! *grymta högt och ljudligt*

Vi kommer nog aldrig säga vad vi vill egentligen utan linda in det i ibland inte alltför fina uttryck, där vi egentligen menar det andra som vi säger.

För det är juh trots allt så, att det som vi följer det är våra hjärtan, och då kan det ibland bli svårtytt.
 Medans det ni pojkar, killar män följer, Det är era mindre huvud som sitter placerade ngnstans i mitten av kroppen, och jämnför man den tankekapaciteten med ett hjärtats så TRO FAN att det blir mer komplicerat för oss...;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0